Hallo allemaal. Het invoerapparaat van de ASU (in het specifieke geval van VU) is een essentieel onderdeel van het elektrische circuit. Een huis met meerdere verdiepingen, een kantoorgebouw, een productiegebouw, een privéhuis of een huisje, het maakt niet uit, overal, tijdens bouwwerkzaamheden of serieuze reparaties, men kan een metalen kast tegenkomen - input schakelmateriaal.

Wat is ASP, doel


Dit is een elektrisch schakelapparaat in de vorm van een kast met een slot, waarin apparaten en apparaten zijn geïnstalleerd. Zoals: elektriciteitsmeters, stroomonderbrekers, stroomonderbrekers, zekeringen, ampèremeters, voltmeters, enz.

Het apparaat wordt gebruikt voor het ontvangen, distribueren en verwerken van elektrische energie in industriële, residentiële en administratieve faciliteiten. Om de lijn en elektrische apparatuur te beschermen tegen overbelasting en kortsluiting in het netwerk, evenals voor operationele in- en uitschakelapparatuur.Online Lange De Winkel Banani Top Bruno In cTKF1Jl3

Inleidend schakelmateriaal, installatie


Ze worden geïnstalleerd in speciale ruimtes, in het ontwerp van de elektriciteitsvoorziening, aan de ingang van de stroomkabel en leveren het hele gebouw van elektriciteit. In woongebouwen   dit is meestal een kelder, er is ook een splitsing van de gecombineerde nulgeleider, dus het is handiger. Schoongemaakt.

VRU-kast   moet zich op minstens 1 meter van andere communicaties bevinden. Op een toegankelijke, goed verlichte, geventileerde plaats om een ​​normaal gebruik en onderhoud te garanderen.

Invoer en uitvoer van stroomkabels wordt meestal gemaakt van onderaf, maar als u de installatieservice bestelt, kunt u wijzigingen aanbrengen. Als de toevoer van de ASP moet worden uitgevoerd vanaf de bovenleiding van de hoogspanningslijn, moeten overspanningsbeveiligingen worden geïnstalleerd. De deuren van het pand waar het ingangsdistributietoestel is geïnstalleerd, moeten naar buiten toe openen.

Als een gebouw, huis of een andere structuur groot is, wordt het aanbevolen om voor elke ingang een afzonderlijke ASP te installeren. Hierna kunnen ook extra schakelinstallaties - RU, met de nodige apparatuur voor de werking van elektrische ontvangers van individuele appartementen en gebouwen worden geïnstalleerd. Ik breng je video onder de aandacht:

Apparaat van een hoogbouwhuis


Laten we enkele elementen van invoer-distributie-apparaten analyseren:

win (geleidende, neutrale N, PE grond), koper of aluminium. De draden naar de rails zijn verbonden met bouten en ringen. Voor een betrouwbare verbinding is het noodzakelijk om te gebruiken.

Eenstroomonderbrekers, zekeringen. De nominale stroom van de stroomonderbrekers wordt geselecteerd op basis van het ontwerp van de elektricien of wordt berekend op basis van vermogen. Ontworpen voor elektrische bedrading bescherming   van overbelasting, kortsluiting, overstroom, etc.

Celektriciteitsmeters scanners. De naam spreekt voor zich, waarom ze nodig zijn.

ohspanningsbegrenzers, afleiders. Bescherming voor gepulseerde overbelastingen.

In dealtmeters en ampèremeters. Voor visuele controle van de belastingstroom en -spanning.Online Solarhorloge 81l« »bm7108 Citizen Verkrijgbaar ikPZOXu

Pdraden en kabels, voor het schakelen van elektrische apparaten van het circuit. Alle draden moeten volgens GOST geïsoleerd en gekleurd zijn:

 • N    Neutraal - blauw of blauw
 • P E aarde - geelgroen
 • L   fase kan zwart zijn

Verwaarloos het niet! Markering en kleur van aders van draden is het noodzakelijk om te worden geobserveerd in alle omvang van een circuit, onthoud het!

VRU-markering


Blog Nieuws

Nieuws №1. 333 reacties ,. Deze keer liet hij de meest actieve blogcommentator Sergei Panagushin achter. Aanwezig is 100 roebel per mobiele telefoon. Bedankt voor de toevoegingen, Sergey, jouw opmerkingen zijn de beste!

Zoals alles, werd de ingangsschakelkast van de ASU gedemonteerd, als er aanvullingen zijn, laat dan commentaar achter. Al snel in de lucht - ASP voor een huisje of een privéhuis, abonneren op nieuws   , indien geïnteresseerd.

In Rusland bestaat de volgende definitie van ASP:

"7.1.3. Invoerapparaat (VU) - een set structuren, apparaten en instrumenten die is geïnstalleerd aan de ingang van de toevoerleiding naar het gebouw of naar het afzonderlijke deel ervan. Het invoerapparaat, dat ook apparaten en apparaten van de uitgaande lijnen bevat, wordt invoerverdeler (ASU) genoemd "

- Regels voor de installatie van elektrische installaties (PUE). Hoofdstuk 7.1. Elektrische installatie van residentiële, openbare, administratieve en residentiële gebouwen

Het ontwerp en de omvang van de toepassing wordt bepaald in overeenstemming met GOST 15150.

In feite is de ASP een intermediair tussen transformatorstations (toevoerleiding) en lokale elektriciteitsnetwerken van het gebouw, die deelnemen aan de distributie van elektriciteit met een spanning van 220 / 380V. De kabelingang wordt gemaakt van de onderkant naar de invoerautomaat. Het wordt gevolgd door verschillende verbindingen, banden en machines.

De distributie van energie is niet beperkt tot het gebruik van ASU, het is vaak mogelijk om ASP's te ontmoeten die zijn uitgerust met boekhoudapparatuur of besturingsapparatuur. Samen met de distributie van energie, is de belangrijkste taak van de ASP om elektrische veiligheid te garanderen. De bescherming van lokale elektrische netwerken van het gebouw tegen overbelasting en kortsluiting wordt op het ingangsdistributietoestel geplaatst. Ook kan de ASP tijdens brandgevaarlijke situaties de stroomvoorziening van het gebouw snel blokkeren.

Het toepassingsgebied van invoer-distributie-apparaten is vrij breed. Dergelijke apparaten kunnen zowel in de industrie als in woongebouwen worden gevonden. Meestal wordt een invoer-distributie-apparaat geplaatst in speciale kamers of kelders voor snelle toegang.

De belangrijkste vereisten voor de plaatsing van ASPIn »uncas« Online De Dc Winkel Shoes Veterlaarzen ikuPXZ

In elke specifieke situatie worden de configuratie en nominale stroom van de ASP beschreven in de ontwerpdocumentatie, maar voor de locaties onder de ASR zijn de vereisten altijd hetzelfde.

De belangrijkste vereisten voor de plaatsing van de ASP:

 • Voor plaatsing in grote industriële gebouwen moet aan elke ingang van het netwerk één ASP worden toegewezen
 • Er is geen gas in de kamer
 • Afstand tot communicatielijnen is niet minder dan 1 m
 • De kamer voor accommodatie moet droog zijn
 • De kast of ruimte ervoor moet worden vergrendeld

De kamer is een belangrijke factor, maar er is ook een geschikte metalen behuizing vereist voor de installatie van de ASP.

De schaal van ASU

Voor de installatie van de ASP is het noodzakelijk om het juiste corps te kiezen dat geschikt is voor de omstandigheden van plaatsing, afmetingen en type apparatuur.

De fabriek "ASD-elektricien" is sinds 2004 bezig met de productie van elektrische kasten, waaronder - het korps van de ASP.

De markt levert kant-en-klare producten met twee beschermingsklassen: IP31   en IP54.
Onze fabriek produceert in één keer verschillende rompen van ASP met verschillende hoogtes, breedte en diepte voor de assemblage van invoer-distributie-apparaten van verschillende typen:

Bij Designed Trui Q Koop s Strepen Met Wollige By Je pVSLqMzGU
 • 1700x800x450
 • 1700h600h450
 • 1700h400h450
 • 2000h600h450
 • 2000h600h600
 • 2000h800h450
 • 2000h800h600

Montage van VRU

Voor een meer effectieve werking van de behuizing van onze productie kan worden aangevuld met accessoires (panelen, frames, sokkel, enz.) Voor de installatie van verschillende apparatuur (meters, mes-schakelaars, condensatoren, enz.):

Online Solarhorloge 81l« »bm7108 Citizen Verkrijgbaar ikPZOXu


Het doel van de invoer-distributeur (ASU)

De input-distributie-apparaten (ASU) worden op verschillende locaties gebruikt om elektriciteit te ontvangen en verder te distribueren naar lokale consumenten. VRU's zijn ook ontworpen om netwerkgebruikers te beschermen tegen noodoverbelasting en kortsluiting. Met behulp van regelapparaten die zijn geïnstalleerd in de ASP, wordt het elektriciteitsverbruik geregistreerd en wordt de juiste verdeling van de belasting over het netwerk geregeld. Op verzoek van de klant kunnen meters voor elektriciteitsverbruik worden geïnstalleerd in een complex of voor elke individuele klant. Over het algemeen wordt de productie van de ASU uitgevoerd voor de normale werking van het apparaat bij aansluiting op een netvoeding met een spanning van 220 - 380V AC met een frequentie van 50-60 Hz met een blinde aarding.

Waar gebruik je ASP?

Het bereik van de invoer-distributie-apparaten is erg breed. Ze worden op alle soorten structuren gebruikt. Dit kunnen zowel productiefaciliteiten als residentiële (of openbare) voorzieningen zijn.


De parameters van het stroomverbruik van de faciliteit en de vereisten voor de boekhoud-, controle- en distributieapparatuur van de ASP zijn meestal voorzien in de projectdocumentatie.


De assemblage van de AG vindt plaats met strikte naleving van de eisen van de klant, die in de toekomst een betrouwbare probleemloze werking van het elektrische netwerk garandeert. De productie van ASU door standaardmodellen is ook populair.

Componenten van ASP

ASP's zijn een eenzijdig paneel dat is gesloten in een beschermende stalen doos, waarop automatische elektrische apparaten voor besturing en boekhouding en distributie zijn gemonteerd. ASP kan een, twee of meerdere panelen zijn. Indien nodig verzamelen ze zich in de sectie. Het assembleren van de ASP kan worden uitgevoerd in de vloer of hangende versie.  Volgens de bestaande normen zijn de ingangsdistributietoestellen ontworpen voor de sterkte van de schokstroom, met kortsluiting, tot 20 kA bij nominale isolatiebescherming tot 1000V. De productie van de VRU biedt naleving van internationale beschermingsparameters door contact met delen van het apparaat onder elektrische spanning. Gegeven de nuances van de omgeving waarin de faciliteit zich bevindt, kan de ASU-assemblage worden uitgevoerd in verschillende klimaatvariaties.


Normen van ASP

Om de ASP te bestellen, zijn de volgende documenten vereist voor productie:
»josh Slim Bij Bestellen Tom Bermuda Shorts« Tailor Regular 8XnPkO0w   - enkellijnig elektrisch circuit;
  - Specificatie voor geïnstalleerde apparaten;
  -plan voor het plaatsen van de ASP op de site.

Online Solarhorloge 81l« »bm7108 Citizen Verkrijgbaar ikPZOXu

  Voer in de moderne industrie zo nodig de benodigde berekeningen uit om de optimale prestaties van ASP te bepalen.

De hoofdtaak van de ASP (invoer- en distributie-apparaat) is de ontvangst van elektrische energie. Meestal is deze apparatuur te vinden in een appartementencomplex. Na ontvangst wordt elektrische energie verdeeld onder gebruikers. Bovendien zijn deze systemen bezig met de functie van boekhoudgegevens.

De elektrische schakelapparatuur wordt alleen gebruikt in het netwerk met wisselstroom.   Het kan op de vloer of aan de muur worden geïnstalleerd. Qua afmetingen zijn de instrumenten behoorlijk verschillend, omdat veel in dit geval afhankelijk is van hun kracht. Deze indicator is op zijn beurt gerelateerd aan het aantal consumenten dat elektriciteit nodig heeft.

Typen ASP

Op afspraak worden vandaag de volgende soorten schakels onderscheiden:

 1. Introductiesystemen die verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van elektriciteit.
 2. Distributief type dat gegevens registreert.
 3. Bedrading en distributiesystemen, die tegelijkertijd de functies van de twee voorgaande typen kunnen uitvoeren.

Schema's van ASP

Eenvoudige schema's van schakelinrichtingen omvatten transformatoren, condensatoren met zekeringen, tellers en patronen. Afhankelijk van de aanpassing kan het model bovendien schakelaars van verschillende klassen, meetapparatuur en weerstanden bevatten. Als ASP's met één paneel worden beschouwd, worden de condensatoren in deze meestal ingesteld op het veldtype. In dit geval worden de switches alleen gebruikt voor de BP2-klasse.

Zekeringen voor een dergelijk systeem zijn geschikte meerkanaals. Schakelaars kunnen automatisch type worden gebruikt. Cartridges zijn meestal nodig voor een apparaat aan de muur. Als we modificaties met twee panelen overwegen, bevatten ze noodzakelijkerwijs schakelaars. De zekeringen in het systeem worden gebruikt in de PN-klasse. Tellers voor de normale werking van het apparaat hebben een driefasig type nodig. De cartridges worden standaard gebruikt voor wandmontage en voltmeters worden alleen gebruikt voor 500 V.

Complete apparaten met invoer met enkele kabel

Het complete schakelapparaat met een enkele kabelinvoer heeft een hoge klokfrequentie van 55 Hz. Deze systemen kunnen alleen op AC-netwerken werken. Transformers zijn in dit geval geschikt voor 30 A. Schakelaars in het apparaat worden meestal automatisch toegepast. Er zijn zes condensatoren in het circuit. Twee van hen zouden een vermogenslimiet van 5 pF moeten hebben.

Bovendien moet worden gewezen op de aanwezigheid van zekeringen in de PPN-serie van de ketting. Voltmeters worden meestal ingesteld op 500 V. In dit geval vindt de fasewisseling plaats door de positie van de transistor te veranderen. Maximale inwendige weerstand van het complete schakelapparaat is bestand tegen 22 ohm.


Modellen met een rekeneenheid

De ASU (schakelapparatuur) van dit type werkt in de regel op een paar met transformatoren, waarvoor de nominale stroom ongeveer 20 A is. De aanwezigheid van tellers in het systeem moet ook worden opgemerkt. Schakelaars voor dit type apparaat zijn het meest geschikt voor automatisch. Condensors worden alleen in het veld gebruikt, de minimale capaciteit is 12 pF. Er moet onder andere op worden gewezen dat er patronen van het muurtype zijn. De faseverandering in het apparaat is gestandaardiseerd door de positie van de transistor te veranderen. Schakelaars in het circuit kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. De negatieve weerstand is gemiddeld 40 ohm. Voltmeters zijn in dit geval ingesteld op 300 V.

ASP voor 150 A

Een open schakelinrichting met deze limietstroomwaarde kan alleen met conventionele schakelaars worden gebruikt. Tellers in dit geval worden afzonderlijk op elk paneel geïnstalleerd. Alle uitgangen zijn met elkaar verbonden via capacitieve zekeringen. Direct de transformator passeert een stroom door zichzelf alleen in één richting.


De stroomonderbrekers zijn in dit geval nodig voor de eerste schakelaar. Om het systeem te isoleren, worden de schakelaars meestal van het automatische type gebruikt. Om de hoge negatieve weerstand te overwinnen, worden quantum-zekeringen gebruikt. Ze moeten omgaan met kortegolfinterferentie. In dit geval overschrijdt de begrenzingsfrequentie in het circuit niet 40 Hz.

Modellen voor 250 A

De 250 A-schakelkast kan elektriciteit direct in twee eenheden verdelen. In dit geval worden zekeringen meestal in een open type geïnstalleerd. Er zijn twee schakelaars in het systeem. Een ervan bevindt zich in een ketting direct bij de transformator. Om de fase te veranderen, wordt alleen een capacitieve weerstand gebruikt. Zekeringen voor dit apparaat zijn geschikt voor de DPN-serie. Ampères worden het vaakst geïnstalleerd bij 5A en voltmeters - bij 500 V. De patronen in dit geval zijn van het muurtype. De distributie van elektriciteit gebeurt via de unit.


Schema van ASU met paneel ATS 160

Het standaardontwerp van de ASU met een paneel van dit type wordt gekenmerkt door verhoogde stabiliteit. Transformatoren daarvoor zijn alleen geschikt met een begrenzende stroom van 120 A. Bovendien moet men rekening houden met de hoge spanning aan het begin van het circuit op 230 V. Condensors worden meestal gebruikt open type, de capaciteit is 20 pF. Het is ook belangrijk om op te merken dat krachtige cartridges aanwezig zijn die rechtstreeks op de gasklep aansluiten. De negatieve weerstand in het circuit is meestal 30 ohm. Voltmeters voor dergelijke apparaten zijn geschikt voor 400 V.

De zekeringen in dit geval moeten aan het einde van het circuit worden geïnstalleerd. De meters zijn aan beide zijden van de transformator gemonteerd. Ononderbroken werking in het apparaat wordt verschaft door de positie van de schakelaar te veranderen. Ook moet worden gewezen op de hoge inductantie van het systeem in verband met de grote parameter van de drempelspanning. Schakelaars in apparaten worden meestal automatisch geïnstalleerd.

Apparaten met ATS-paneel 250

Schakelapparatuur met panelen van dit type kan alleen werken met transformatoren die zijn ontworpen voor een maximale stroomsterkte van 40 A. Voltmeters zijn in dit geval geschikt voor 400 V. De condensatoren in het circuit zijn capacitief geïnstalleerd. De schakelaars zijn geschikt voor de PN1-serie. Ononderbroken werking in het systeem wordt gehandhaafd door de positie van de schakelaar te veranderen. De gegevens worden vastgelegd in het blok. Zekeringen voor dergelijke apparaten zijn alleen geschikt voor het open type. Ze moeten naast elke connector afzonderlijk worden geplaatst. Het totale aantal uitgangen in het systeem is vijf. Stabilisatie in het apparaat is grotendeels te danken aan de schakelaar.


Modificaties met ATS 400-paneel

Introductie-distributieve apparaten (ASU) van dit type voor vandaag zijn vrij zeldzaam. Het systeem is ontworpen om te werken in een circuit met wisselstroom. Tegelijkertijd moet de beperkende klokfrequentie zich in het gebied van 60 Hz bevinden. Schakelaars voor dergelijke modellen zijn alleen geschikt voor meerkanaals. De schakelaar in dit geval wordt na de schakelaar geïnstalleerd. Ampères in het systeem worden gebruikt voor 5 A. Ononderbroken modus in apparaten is alleen mogelijk met een stabilisator.

Het distributie-apparaat van dit type heeft open subspecifieke tellers. Om problemen met een hoge negatieve weerstand op te lossen, worden alleen kwantumzekeringen gebruikt. In dit geval kan de vermogensdissipatie in het apparaat worden aangepast. Schakelaars worden automatisch geïnstalleerd. Bovendien moet worden gewezen op de aanwezigheid van muurpatronen. Nominale spanning moeten ze kunnen weerstaan ​​bij 230 V.Online Solarhorloge 81l« »bm7108 Citizen Verkrijgbaar ikPZOXu

Wat is het verschil tussen de systemen met het paneel AVR 100?

De invoerverdelingsapparaten (ASU) met de opgegeven panelen verschillen in kleine dynamische verliezen. De fluctuaties in het systeem zijn vrij laag. Dit alles werd mogelijk dankzij het gebruik van hoogspanningstransformatoren. De zekeringen in het circuit zijn over het algemeen van het open type. Ze worden direct bij de uitgangsconnector geïnstalleerd.

Condensors voor dit type systeem zijn alleen geschikt voor een capaciteit van 5 pF. Afzonderlijk moeten we ook de hoge weerstand van het systeem noteren. Aan de ingang overschrijdt de limietstroomparameter 400 V niet. Op de uitgang is deze 200 V. De negatieve weerstand in het systeem is gewoonlijk 5 ohm. Ononderbroken werking in de inrichting wordt verschaft door de positie van de weerstand te veranderen. Deze systemen worden alleen gebruikt in paren met transformatoren die de nominale stroom ondersteunen op het niveau van 40 A.

Modellen met schakelaars KT1

Een ingangsdistributie-inrichting met contactors van dit type, is in de regel in staat om op te scheppen van goede stabilisatie. Tegelijkertijd ligt zijn tekort in een hoge negatieve weerstand. De modelgegevens kunnen alleen in een wisselstroomcircuit worden gebruikt. De parameter van hun nominale klokfrequentie mag 50 Hz niet overschrijden. In dit geval is een continue modus niet mogelijk.

Dynamische verliezen in het apparaat zijn vrij significant vanwege de kleine capaciteit van condensatoren.   Zekeringen worden meestal op het paneel van de PPN-serie geïnstalleerd. Schakelaars zijn geschikt voor automatisch type. Cartridges zijn vooral alleen op de muur nodig. Ze passeren de stroom in één richting. Schakelaars voor dit type apparaat zijn zeer divers, en veel hangt af van de fabrikant. Voltmeters en ampèremeters zijn meestal geïnstalleerd.

VRU met schakelaars KT2

Een dergelijke schakelinrichting werkt volgens het principe van faseverandering dankzij een krachtige transformator. De tellers zijn in dit geval tweekanaals. Weerstanden voor het netwerk moeten van het open type zijn. Een hoge afvlakkingsverhouding is alleen mogelijk bij gebruik van een wandhouder. Differentiële weerstand op de paneelgebruiker kan worden aangepast.

De gegevens worden vastgelegd in een speciaal blok. Afzonderlijk moet worden gewezen op de module die het verval van pulsen regelt. Hierdoor werken zekeringen in het apparaat regelmatig. Schakelaars worden automatisch gebruikt. Transformator in dit geval is de maximale belasting vereist om 35 A. te weerstaan.

Regeling van het systeem met schakelaars KT5

Het schema van deze ASP gaat uit van het gebruik van een laagfrequente transformator, die de maximale belasting op het niveau van 50 A kan weerstaan. De differentiële weerstand kan in dit geval worden aangepast door middel van een schakelaar. Voltmeters voor dit systeem zijn geschikt voor 500 V. In sommige gevallen installeren fabrikanten bovendien stabilisatoren.

De nominale ingangsspanningsparameter is 340 V. De afvlakfactor hangt in dit geval volledig af van het aantal condensatoren in het circuit. Weerstanden voor de gepresenteerde ASU zijn alleen geschikt voor open type. De indicator van hun capaciteit varieert gemiddeld in de regio van 5 pF. Er moet ook worden gewezen op de hoge prestaties van het systeem als gevolg van de onderdrukking van laagfrequente pulsen.

ASU voor twee invoerautomaten

De invoer-distributie-inrichting voor twee automaten, wordt in de regel gebruikt in energiecentrales. Zijn hoofdtaak is het leveren van stroom aan de inwendige wikkeling van de transformator. Het totale aantal panelen in deze structuren is drie. De vermogensdissipatie kan worden aangepast door middel van een schakelaar. Om de amplitude van de oscillaties te verzachten, worden zekeringen uit de PP-serie gebruikt. De differentiële weerstand in het circuit wordt alleen geregeld door de positie van de weerstanden te veranderen. Het rimpelniveau is direct gerelateerd aan de spanningsindex


Bestellen Guido Kretschmer Zomerjurk Bij Maria lJFc1K

beschrijving

het wordt gebruikt in driefasige netwerken met een spanning van 220 tot 330 V en een frequentie tot 60 Hz. De nulleider is geaard door de methode van blinde aarding van het type TN-S en TN-C-S. Het product is geschikt voor installatie in telefooncentrales, gelegen in hoogbouw- en gebouwen met meerdere verdiepingen, evenals openbare plaatsen.

In het bedrijf Kontares kunt u 1, 3 bestellen, waarvan de productie wordt uitgevoerd met behulp van de modernste technologieën. Het assortiment omvat verschillende typen ASU, verschillend in hun technische kenmerken en kenmerken van de installatie.

De invoer-distributie-apparaten bestaan ​​uit metalen verenigde behuizingen 1, voor installatie op de vloer. Het lichaam is samengesteld uit verwijderbare zijpanelen, waardoor verschillende ASP's. in een rij geplaatst, minimaliseert de lengte van de draden die nodig zijn voor hun verbinding, en vergroot ook het gemak van onderhoud en bediening. Distributieapparaten kunnen uit één of meerdere panelen bestaan. De romp van de VRU is geverfd met een poederachtige polymeerverf in de kleur "grijze shagreen".

De kabelinvoer naar het apparaat, evenals de uitvoer, wordt uitgevoerd van onder en van bovenaf. Nieuwe gaten voor de uitvoer van geleiders naar buiten, u kunt zelf in het lichaam boren. Er moet echter rekening mee worden gehouden dat de diameter van het gat moet overeenkomen met de diameter van de doorsneden van de aangesloten draden en kabels.

De invoer-distributieve VRU weegt gemiddeld 150 kg. Hun afmetingen zijn van 1700x800x450 mm. tot 2000х800х450mm. De nominale bedrijfsspanning, die de invoerapparaten hebben, is 380 V. Kleine spanningsfluctuaties zijn mogelijk, die 10% van de nominale waarde kunnen bereiken. De nominale spanning die bestand is tegen de isolatie is 660 V. De panelen van het apparaat bieden bescherming tegen kortsluiting op het niveau van IP31 en het paneel van de onderste voet bevindt zich ter hoogte van IP00. Het product is ook gemaakt in een straatversie (Cabinet Street), in dit geval wordt de bescherming verhoogd naar IP54 en hoger. Naast de mate van bescherming, wordt de vraag naar metaal waaruit het productlichaam is vervaardigd, verhoogd. De dikte van het metaal neemt toe tot 2,5 mm. De apparaten werken met het TN-C-S-aardingssysteem en in het geval van verwijdering van de fabrieksbrug gaat de TN-S-aardingsmodus in.

De invoer- en uitvoerapparaten kunnen niet worden geïnstalleerd in ruimten boven 2000 meter boven het zeeoppervlak. Ze werken correct onder temperaturen van -5 tot +45 ° C en een relatieve vochtigheid van niet meer dan 80%. Niet installeren in stoffige gebieden.

Alle producten geproduceerd door het bedrijf worden geleverd met een garantie van 24 maanden.

De kwaliteit van de elektrische uitrusting die is geïnstalleerd in het gebouw (VRU 1, VRU 3) is erg belangrijk, omdat dit de stabiliteit en veiligheid van het volledige voedingssysteem beïnvloedt. Een belangrijk element van dit systeem zijn de invoer-distributie-apparaten (). Hun belangrijkste functie is de invoer, distributie en registratie van elektriciteit. Bovendien beschermen ze de lijn tegen kortstondige overbelastingen of kortsluitingen, waardoor ze normaal functioneren.

Schakelaars van Kontares

Apparaten VRU1 en VRU3 hebben een zeer groot bereik. Ze kunnen in gebouwen worden geïnstalleerd voor verschillende doeleinden, ook in woongebouwen met een groot aantal verdiepingen. Het is toegestaan ​​om invoer-distributieapparaten op openbare plaatsen te gebruiken. Het bereik van de omstandigheden waarin de kast van de buitenunit kan worden gebruikt, is vrij breed:

 • temperatuur tot +45 ° С, maar niet lager dan -5 ° С;
 • relatieve vochtigheid niet meer dan 80%;
 • de locatie van de kamer is niet meer dan 2000 meter boven de zeespiegel.

Tegelijkertijd is het onmogelijk om invoer- en distributieapparaten van dit type te installeren op plaatsen die worden gekenmerkt door verhoogde stoffigheid.

Een van de belangrijke kenmerken van de VRU 250 en andere invoer- en distributieapparaten vervaardigd door Kontares is een handige behuizing. Hiermee kunt u de ruimte voor vloerinstallatie van het apparaat optimaal gebruiken. Het is niet ongebruikelijk voor gevallen waarin meerdere ASP's van 250a in hetzelfde gebouw moeten worden geplaatst. Gevallen met verwijderbare zijpanelen laten u toe om dit te doen, zoveel mogelijk ruimtebesparend in de kamer. Tegelijkertijd is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot alle apparaten als er onderhoud nodig is. Poederpolymeerverf wordt gebruikt voor het verven van de koffers. Dit is een duurzame coating die de behuizing van de VRU1 beschermt tegen externe invloeden.

Het gewicht van de 630a ASP en de invoer- en distributietoestellen van andere merken geproduceerd door Kontares is ongeveer hetzelfde en bedraagt ​​ongeveer 150 kilogram. De nominale spanning waarbij het apparaat kan worden bediend is 380 V. In dit geval kan het apparaat spanningsschommelingen weerstaan ​​en is het uitgerust met een kortsluitbeveiliging.

Samenwerking met Kontares

kenmerken van

»basic Shirt Online Vol1« Lange Bestellen Mouwen Met Trueprodigy Longsleeve 8wnNvm0Online Solarhorloge 81l« »bm7108 Citizen Verkrijgbaar ikPZOXu
Typische uitvoering verschillend
Nominale spanning 3 / N ~ 380/220
frequentie 50 Hz
Nominale ingangsstroom, A tot 630A
Nominale stroom van de uitgaande circuits, A acc. schema
Geschatte isolatiespanning, V 1000
Kortsluitingssterkte (nominale schokstroom), kA, niet meer dan 20
Aardingssysteem TN-C-S, TN-C, TN-S
Beschermingsklasse tegen elektrische schokken ik
Mate van bescherming volgens GOST14254-96 IP30-IP55
Klimaatverandering in overeenstemming met GOST15150-69 UHL 4
Totale afmetingen, mm: volgens de lay-outoplossing